Reiniging Exterieur

 


Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om uw pand, terras, dak, exterieur etc. te reinigen middels de Softwash methode.

Wat is Softwash?

Softwash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed op te frissen en een geheel nieuw en schoon uiterlijk te geven. Deze innovatieve methode maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemicalien welke vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct reinigt. Tevens doodt het alle algen, bacterien, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat  een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Softwash verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft 4-6 keer langer! Onze chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen. Zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongedierte bestrijding.

Bij de Softwash methode wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk reiniging.Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is hogedruk reiniging slechts een oppervlakkigge (visueel waarneembare) reiniging waarbij de organismen min of meer 'geschoren' worden. Zodoende worden de groeimogelijkheden voor nieuwe aangroei verhoogd. Als de organismen niet worden gedood, groeit het sneller dan voorheen weer aan. Softwash is alleen daarom al zinvol; de organismen worden tot op de wortel gedood. Nieuwe aangroei van het organisme is dan alleen nieuwe aangroei zoals deze ontstond na de nieuwbouw van uw pand.

TOP 10 voordelen van de Softwash;

  • Verhoogt de waarde van uw onroerend goed
  • verhoogt de algemene indruk
  • verlengt het onderhoudsinterval
  • lagere energiekosten
  • behandelen is voordeliger dan vervangen
  • gezondheidsvoordelen
  • 100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
  • ecologisch verantwoord en veilig
  • lagere onderhoudskosten
  • milieu bewuste reinigingVoor meer informatie ; www.softwash-holland.nl

 

Op Uw verzoek kunnen wij U ook nog steeds de volgende diensten bieden, zoals U van ons gewend bent;

 

Spinnenbestrijding

De spin is een beschermde diersoort, erg nuttig, maar helaas ook een dier wat nogal voor overlast zorgt.
De spin mag alleen nog maar op een diervriendelijke manier verwijderd worden.
Wij doen dit  door de spin te verwijderen en te verplaatsen naar een minder belastende plek.
Daarna spuiten we een milieu vriendelijk middel op het houtwerk waardoor de spin zich niet meer wil hechten aan de kozijnen.
Deze behandeling kan in het voor en najaar uitgevoerd worden , afhankelijk van de ernst van de vervuiling.

Alg bestrijding

Op de schaduw kanten van Uw huis  terras of dakpannen kan zich na verloop van tijd alg vormen.
Deze plekken moeten elk jaar wel een of twee keer aangepakt worden.
Met de juiste materialen en middelen kunnen we ook dit probleem oplossen..


Houtwerk Reiniging

De laatste jaren merken we dat er een steeds grotere vraag is vanuit ons klantenbestand  om het houtwerk te laten reinigen van zowel bedrijven als particuliere woningen.
Het weerbeeld van de afgelopen jaren is aan het veranderen, we hebben meer wind en regen, en dat heeft zijn weerslag op Uw houtwerk .
Graag verzorgen wij periodiek bijvoorbeeld 1 x per jaar Uw , boeidelen , dakkapellen , gevelbeplating, zowel hout of kunsstof.

 

Zonnepanelen

Om de optimale hoeveelheid energie uit Uw zonnepanelen te halen, kunnen wij 1x per jaar of periodiek Uw zonnepanelen reinigen met osmose water.